CECA I BOGDAN PONOVO ZAJEDNO: Srejović objavio zajedničke trenutke i potvrdio navode (FOTO)
Alo

Svima je već dobro poznata ljubavna priča folk dive i njenog bivšeg dečka, znatno mlađeg ugostitelja Bogdana Srejovića, a iako su na romansu oni još pre godinu stavili tačku, i dalje su veoma inspirativna tema za medije. Sve vezano za ovaj par budi izuzetno interesovanje u javnosti, a kako se dogodio prvi susret Cece i Bogdana pisalo se na svim domaćim portalima.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije.

Ceca i Bogdan ponovo zajedno

Printscreen

 

Ubrzo su oni odlučili da nema razloga da se skrivaju, te su počeli pod ruku da se pojavljuju u javnosti i dele zajedničke fotografije, a o ozbiljnosti veze govorila je i činjenica da je Ceca bila i na njegovoj krsnoj slavi.

Neke stvari među njima ipak nisu štimale, usledio je raskid, koji je prema tvrdnjama glavnih aktera protekao u miru, a iako su bez mnogo objašnjavanja istakli da su ostali u prijateljskim odnosima, sve do sada susret Cece i Bogdana nakon raskida nije se dogodio, bar ne da javnost za to zna.

Ipak, oči u oči, pevačica i njen bivši dragi susreli su se preksinoć u jednom prestižnom restoranu, na žurci naših srebrnih košarkaša koji su želeli veliki uspeh da proslave kako dolikuje, te da na istom peva upravo Ceca.

Ceca i Bogdan ponovo zajedno

Printscreen

 

Iako je verovatno upoznata sa činjenicom da je u prestižnom lokalu kao menadžer angažovan upravo njen bivši, folk diva nije želela da odbije ovakav poziv te se dostojanstveno pojavila i ispunila sportistima želju pokazavši pritom patriotizam i ljubav prema našoj reprezentaciji, a takođe stavila svima do znanja da između nje i Bogdana nema zle krvi te da su nesuglasice pri razlazu prevazišli kao razumni ljudi.

Da li je susret Cece i Bogdana za ishod imao i da njih dvoje stupe u komunikaciju i prozbore koju reč ne znamo, jer kamere taj trenutak nisu zabeležile, a on je na svom "Instagramu" podelio delić atmosfere sa žurke vešto izbegavši da podeli kadar na kojem je i Ceca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Beba

15.09.2023 23:18

Moze majka da mu bude.To je zausta bila jedna neprimerena veza.

Lj

16.09.2023 01:25

@Beba - Da, izgkedao je ko njen sin. Žgoljav je za nju, njoj treba malo stariji i krupniji

Mare

16.09.2023 05:35

Zena kriminalca, prijateljica zemunskog klana………… izoperisana i silikonirana………, bas se je ovaj usrecio