Jelena Tinska
Foto: Alo/Printscreen

Piše: Ermin Biberović, Marija Kostić

Jelena Tinska preživela je ozbiljnu dramu kada joj je nedavno usred noći u dvorište kuće u Debeljači bačena eksplozivna naprava. Kako je Tinska navela, to se dogodilo dva puta, a Alo! je došao u posed snimka sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi trenutak same eksplozije.

Jelena se oglasila za Alo! i istakla da je slučaj prijavila policiji i da je zahvalna organima reda na brzoj reakciji. 

- Na fotografiji je naprava koju su napadači sklepali, ali nije reč o Molotovljevom koktelu. Ali neki koktel jeste i strašno je puklo - rekla je Tinska za Alo!.

Inače, Tinska je istakla da pukom srećom niko nije povređen, ali i da sumnja na jednog počinioca.

- Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju. Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca - rekla je glumica za Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading