Tinska
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Tinska suočila se sa velikim šokom, kada joj je tokom naizgled mirne noći bačena u dvorište eksplozivna naprava, prenosi Kurir.

Da situacija bude još bizarnija, to se desilo čak dva puta. Tim povodom smo stupili u kontakt sa Jelenom, kako bi nam otkrila detalje napada.

- Mi smo pred dve godine kupili kuću u Debeljači. Ja sam borac za prava životinja i vrlo često ja pišem javno svoje primedbe koje se odnose na zaštitu životinja. Skoro se ovde desio jeda incident, neko je jednoj maloj kuci otkrio rep i ja sam naravno zvala veterinara. Ja već neko vreme sumnjam na jednu osobu. Može se reći da smetam ostalim stanovnicima iz opštine, jer imam drugačije poglede na svet - počela je Jelena izlaganje:

- Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju. Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca - rekla je glumica za Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading