Goran Milošević nekad i sad
Foto: Alo/Printscreen

Goran Milošević osamdesetih godina je važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je frontmen grupe Generacija 5 od 1979. do 1982. godine i za njim su ludele devojke.

Milošević je još 1996. objavio prvi solistički album "Da li još misliš na mene", a tri godine kasnije usledila je popularna duetska pesma sa sestrom Slađanom, "Dosta suza".

Publika ga, ipak, najviše pamti iz perioda kad je bio pevač Generacije 5. Nasledio je u čuvenom bendu Jovana Rašića na mestu frontmena i otpevao najznačajnije hitove iz njihove prve faze rada - "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Dubler", "Ti i ja", "Umoran od svega", "Spakuj se, požuri", kao i originalne verziju balade "Šta ćemo sad nas dvoje", koju je devedesetih bend snimio i sa Đorđem Davidom.

VAŽIO JE ZA NAJLEPŠEG MOMKA U JUGOSLAVIJI Zavoleo je stariju od sebe, posvetio joj pesmu, a ona mu se žestoko osvetila

Printscreeen You Tube

 

Njegovo srce je tada zarobila jedna od najlepših žena u Beogradu - Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put. Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku. Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, devojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije verovala. Pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio upravo njoj.

Goran koji ponosno gazi 7. deceniju i dalje piše pesme i peva, a malo njih zna da mu je umetnica i pevačica Slađana Milošević sestra.

KONAČNO PROGOVORIO Saša Popović otkrio istinu o Milanu Stankoviću: "Sve smo mu dali, a on je..."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading