SPALA SAM NA 45 KILOGRAMA! Dirljiva ispovest Nade Obrić o mučkoj borbi sa tri vrste raka, grcala u suzama!
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Slavna folkerka Nada Obrić porazgovarala je sa voditeljkom Katarinom Rogojević danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" o svojoj životnoj borbi sa tri vrste kancera. Kako je istakla, njena najveća snaga dolazila je od podrške njenih najbližih.

- Ja sam divno. Šta mi fali? Stvari koje su se meni izdešavale da sam preživela tri karcinoma na tri mesta, a jedan s drugim veze nema. To je tog momenta svest da li ideš ili ostaješ, borba je strašna pred tobom. Noći provodite u razgovoru sa sobom. Svakom čoveku preporučujem da je najstrašnije da padne. Naprotiv, ja kad sam saznala za dijagnozu, u ponedeljak saznajem, u četvrtak sam imala operaciju. Kad dođe noć i legneš sama sa sobom onda je frka u glavi. Tu su deca i kad vidiš koliko se deca bore da ne prihvate tu činjenicu, onda se u nekim momentima ne zna da li oni teše mene ili ja njih. Tu želju i rešenost da mi pomognu po svaku cenu u tim strašnim noćima kad mislite da ne možete više ne mogu da opišem... Posebno posle hemioterapija, ja sam spala na 45 kilograma. Nisam mogla da šetam, da hodam... Ja sam išla sama da ćerka ne vidi. Ista neverica, isti strah, ista ljutnja. Ista molba Bogu, sve je isto - pričala je Nada kroz suze i dodala:

Nada Obrić

Printscreen

 

- U takvoj situaciji je najbitnije da ste u sigurnim rukama lekara. Deca su mene tako razmazila, shvatila sam kako sam odgojila sjajne ljude. Mirna ću da odem kad dođe vreme za to. Ja se još ne dam... Čovek mora da nađe razlog da se bori. Neverovatno je kako čovek shvati koliko je život lep. Pronađite motiv zbog kojeg ćete se dići. Molim gledaoce da idu kod lekara čim primete da im nije dobro. Divno je ako vam kažu da vam nije ništa. Inat me je vodio kroz čitav život, ali onaj pozitivan. Život me nije mazio, ali sam uvek imala neki pozitivni inat - poručila je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading