Uništen auto naše influenserke
Foto: Alo/Printscreen

Naša popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, a kroz godine su je pratili razni skandali i često se nalazila na meti oprečnih komentara. Una dosta svog privatnog života deli na društvenim mrežama, zbog čega je njeni pratioce jako vole i verno isprate svaki njen korak.

Uništen auto naše influenserke

Printscreen

 

Međutim, Uki Q je noćas zabrinula sve koji je prate na društvenim mrežama kad je podelila fotografiju automobila po koji je morao da dođe šleper. Na slici je moglo da se vidi da je auto uništen, ali ona nije otkrivala više detalja.

Ali to nije sve, influenserka je nedavno okačila još jednu fotografiju, na kojoj se vidi da joj je staklo rabijeno na sitne delove, krov je bio ulubljen, a i hauba je takođe bila uništena. 

Uništen auto naše influenserke

Printscreen

 

Šta li se desilo našoj poznatoj influenserki još nije poznato, a po svemu sudeći o tome će govoriti na svom kanalu na platformi YouTube. 

Uništen auto naše influenserke

Printscreen

 

Podsećamo, Una je letos otkrila na društvenoj mreži Instagram da je tokom noćnog provoda, žurku iz kluba prebacila na plažu, gde je dovela i trubače, te tako napravili opšti haos na obali Jadranskog mora. Kako je remetila javni red i mir, ubrzo je intervenisala i policija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading