OSUĐEN RAMBO AMADEUS ZBOG ZLOSTAVLJANJA PRODUCENTKINJE Muzičar priznao delo, pa dobio ovoliku kaznu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pesnikinja i producentkinja televizijske emisije "Dnevnica" Lejla Kašić objavila je da je muzičar Antonio Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, priznao krivicu i da je novčano kažnjen.

 

 

Ona je u martu najavila da će ga prijaviti nadležnim organima za seksualno uznemiravanje. Kašićeva je tada kazala da je Antonije Pušić neprimereno dodirnuo, a onda i izvređao.

Ona je na društvenim mrežama navela da je Antonije Pušić, kako je pravo ime muzičara, osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, a da je njegovo ponašanje okarakterisano kao naročito drsko, bestidno i uvredljivo.

Lejla se oglasila na društvenim mrežama:

- Nisam neko ko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što predstavlja traumatično iskustvo. Čuvajući i svoje i dostojanstvo osuđenog, nisam odgovarala na upite novinara od marta i od tada do sada slučaj je bio u rukama institucija.

- Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading