OBJAVLJEN ŠOK SNIMAK EMISIJE U KOJOJ JE RAMBO AMADEUS S*KSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU Na njemu se sve jasno vidi, evo šta je uradio na kraju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Skandal koji je obeležio nedelju svako je onaj koji je napravio muzičar Rambo Amadeus koji je na snimanju emisije "Dnevnica", kako je sam priznao, "pljesnuo po dupetu" producentkinju Lejlu Kašić. Sada se pojavio i snimak iz ove emisije u kojoj je gost bio upravo ovaj umetnik.

Najpre se oglasila Lejla Kašić koja je putem svog profila na Instagramu optužila Antonija Pušića, poznatog kao Rambo Amadeus za s*ksualno uznemiravanje. A nakon dva dana, potvrda je stigla i od Ramba koji je objavio priznanje da je neplanski dodirnuo intimni deo tela producentkinje, ali nije bilo i izvinjenja:

OBJAVLJEN ŠOK SNIMAK EMISIJE U KOJOJ JE RAMBO AMADEUS S*KSUALNO UZNEMIRAVAO PRODUCENTKINJU Na njemu se sve jasno vidi, evo šta je uradio na kraju! (VIDEO)

Printscreen

 

- Evo da preciziram. Dotičnu gospođicu sam - dok smo se približavali kući socijalno ugrožene porodice, savim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa se*som, barem ne s moje strane. Hteo sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je saterala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne porodice. Nesretno artikulisan kvazi-drugarski alarm. Se*sističan možda, se*sualan ne. Nije to niko video, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik- napisao je Rambo koji je sve priznao:

- Dakle pljesnuo sam, pipinuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Verujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se ionako snima svaki pedalj planete. Nešto kasnije, tokom snimanja, u stančiću ugrožene porodice, dok ja lično nisam uspevao da kontrolišem svoje ogromno uznemirenje, gde sam psovao pred kamerom i društvo i državu zbog činjenice da moramo da prosimo da bi nekim ljudima omogućili da plate dugove i napune frižider, dotična je prikazala punu prisebnost i hladnokrvnost. Nakon snimanja, na samom rastanku, krenula je da demonstrira nekakvu pozorišnu ljutnju i tražila da se izvinem. Nakon što nije dobila zadovoljavajuće izvinjenje, krenula je u histerični napad, toliko jak da sam joj rekao da je ludača i da treba da se leči. To zaista iskreno mislim i sad. Baš kao što jednako mislim da je čitava medijska scena bolesna, bez skrupula, u kojoj se u odsustvu jasnih etičkih načela prihvata "cancel" kultura - kultura srednjevjekovnog lova na vještice samo u eri mobilnih telefona- napisao je, između ostalog, Rambo u svom saopštenju.

- Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu- glasi početak najave za emisiju:

- A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze.

ISLIVALA NEVIĐENA FOTKA RUŠKE JAKIĆ Voditeljka ne liči na sebe, svi u šoku se pitaju šta joj se desilo, kako je ovo moguće?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading