Aleksandar Milić Mili
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kompozitor i tekstopisac i član žirija „Zvezda Granda“ Aleksandar Milić Mili godinama je jedan od najtraženijih imena na domaćoj muzičkoj sceni.

Uprkos tome što je veoma popularan Mili retko kada govori o svom privatnom životu, a ono što mnogi znaju jeste činjenica da je već godinama u braku sa Ninom Milić, s kojom je dobio i dvoje dece.

Mili je sa publikom podelio zanimljivu o tome kako je uspoznao ženu svog života. Naime, on je tada je stanovao u vili na Dedinju, gde je napravio muzički studio i u koji je svraćalo mnogo ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

– Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji – bio je iskren kompozitor, a onda je rekao:

– Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski. U to vreme se družio sa grupom devojaka, njih 10-12 koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice – ispričao je tada Mili.

Milijeve dobre drugarice često su Nini koja je tada studirala u Italiji pričale o Miliju. U međuvremenu, muzičar je morao da se odseli i prešao je u mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

– Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju – kroz smeh kaže Mili.

Već na prvi pogled Mili je znao da će on biti njegova supruga.

– Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: „Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.“ Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno – rekao je Aleksandar i dodao:

– Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: „Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo – ispričao je kompozitor.

Od tada počinje njihova ljubavna priča koja traje do danas. Iz prelepog braka Mili i Nina su dobili dvoje dece.

Grand 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading