Nenad Okanović
Foto: Printscreen/Foto: YOUTUBE/RTS ORDINACIJA

Zvezda serije „Selo gori, a baba se češlja“, glumac i voditelj Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa želudačnom kiselinom, koja je uzrokovala i niz drugih problema. U emisiji „RTS Ordinacija“ naveo je i da mu se zbog ovog zdravstvenog problema promenio glas.

Kada je konačno došao na red za operaciju, ali je zbog pozitivnog testa na koronavirus morao da odloži i ponovo dobije termin krajem 2020. godine.

Međutim, nakon operacije pojavili su se i novi problemi.

- Najveći problem koji sam imao bio je kada bih jeo i nakon sat vremena počeo bih podrigivati i osećao bol. Taj podrigivanje trajalo je 20 sekundi i bilo je izuzetno neugodno. Često sam morao gurati prst u usta kako bih podstakao povraćanje, a samo nekoliko sekundi kasnije osećao bih glad- ispričao je glumac i pomenutoj emisiji. 

- Moja promuklost trajala je dugo, i nakon razgovora s doktorom zaključili smo da bi kiselina mogla biti uzrok toga- ispričao je Nenad.

Podsetimo, Nenad je nedavno prvi put pokazao svoju majku, te su njegovi fanovi mogli videti kako izgleda najbitnija žena u njegovom životu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading