GLAVNA GLUMICA NAPUSTILA SERIJU "IGRA SUDBINE": Pala RADIKALNA odluka, NE GLEDAMO je više
Foto: Ataimages

Jedna od glavnih glumica popularne serije "Igra Sudbine",Olja Lević, saopštila je svojoj publici da više neće biti deo ovog projekta.

Kako kaže, snimaće još mesec dana, kako bi njen lik Mile dobio kraj krakav zaslužuje, a onda se povlači.

- Dragi prijatelji, posebno vi koji ste svako veče bili uz nas i sa nestrpljenjem nas iščekivali, moram da vas obavestim... Smatram da je došlo vreme da se pozabavim sa mojom Milom i putovanjem zvanim "Igra sudbine". Na ovom četvorogodišnjem putu sam mnogo toga naučila, sazrela i trudila se da vam na što lepši način približim Milu. Bilo je mnogo lepih trenutaka, emocija i druženja koja će mi ostati urezana u pamćenje za ceo život - započela je Olja pa nastavila...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

- Ovim putem želela bih da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu. Kolegama ispred kamera na predivnoj energiji, kao i svim divnim ljudima koje niste videli, a koji su veoma doprineli sjajnoj atmosferi na snimanju. Veliko hvala na ukazanoj prilici i poverenju! U dogovoru sa produkcijom, snimaću još nekih mesec dana, kako bi lik Mile zaokružio svoje učešće u seriji na način koji zaslužuje. Srećno svima koji nastavljaju snimanje. Sa prijateljima sa ovog putovanja nastavljam druženje, a mi se vidimo u nekim narednim projektima - poručila je Levićeva, a onda posvetila još jednu emotivnu objavu posvećenu kolegama iz serije.

- Hvala svima koji su bili i koji jesu srce ove serije, zauvek će ostati lepi trenuci koje smo proživeli zajednu - napisala je glumica Olja Lević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading