Goran Bregović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Organizatori "Guitar Music Festival", koji se održava u Moldaviji, saopštili su juče da Goranu Bregoviću nije dozvoljen ulazak u tu zemlju.

Bregovićev menadžerski tim se ovim povodom oglasio i objasnio šta se zapravo dogodilo.

Goran Bregović

Foto: Ataimages

 

- Bregovićev koncert je morao da bude odložen jer organizatori festivala iz Moldavije nisu pripremili potrebnu dokumentaciju u skladu sa novim uslovima ulaska državljana Srbije u tu zemlju. Goran nije ni krenuo put Kišnjeva pošto je išao sa druge destinacije – kažu u menadžerskom timu Bregovića i objašnjavaju:

- Za njega ne bi ni bilo problema jer on poseduje francuski pasoš, ali za članove orkestra organizatori nisu „odradili“ potrebnu dokumentaciju. Zbog toga su se svi uredno vratili preko Istanbula i već u sredu Goran nastavlja ugovorenu turneju. Očekuju ga nastupi u Portugalu, Austriji Turskoj, Grčkoj i Rumuniji po najprestižnijim muzičkim festivalima koji se održavaju krajem leta i početkom jeseni.

Goran Bregović

Foto: Ataimages

 

Bregović je inače prethodnog dana poslao saopštenje koje su organizatori „Guitar Music Festival“ koji se održava u Moldaviji objavili na sajtu manifestacije.

– Sa svim svojim muzičarima gostujem po celoj Evropi i nikada nigde nije bilo problema. Volim vašu zemlju mnogo i uživam u svakoj prilici da nastupim u Moldaviji, posebno na ovako živopisnom i jedinstvenom festivalu. Veoma mi je žao što sam bio uskraćen za radost i zadovoljstvo pojavljivanja ovog puta pred vama -naveo je Bregović, prenosi Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading