Skinula se Stoja Novaković
Foto: Alo/Printscreen

Stojanka Novaković Stoja pokrenula je pravu lavinu komentara „selfijima" s odmora u Hrvatskoj. Pevačica je, naime, za njih ispozirala u kupaćem kostimu, što su njeni fanovi i te kako pozdravili. 

Pošto, inače, nije krila koliku je bitku bila s kilogramima, na novoj liniji kojom se sada pohvalila nema ko joj nije i čestitao. 

Skinula se Stoja Novaković

Printscreen

 

„Vatra, „lepotica", „najbolja u svakom pogledu", samo su neke od njihovih poruka, koje ne prestaju da se nižu u odeljku s komentarima. 

Stoja je, podsetimo, mnogo šta radila zarad bolje linije, ali se to ispostavilo sve kao kontraproduktivno. Narod je, prema sopstvenom priznanju, mnogo više voleo s izraženijim oblinama, pa se više nije opterećivala. 

- Jedno vreme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne 2003. godine. Promenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Posle sam se opet predala hrani, da im ugodim - objasnila je nedavno ona.

Skinula se Stoja Novaković

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zoran

19.08.2023 18:21

Dzaba vam reklame imam bolju u 62. i ne menjam

ludimilojko

19.08.2023 18:59

toooo guzlačo moja omiljena, naj bolja si i naj jača. bog te poživio