KONAČNO JE I NJU BOG POGLEDAO Godinu dana posle razvoda Jovana Pajić pronašla svoju sreću
Printscreen

Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda", Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak mnogi su ostali u čudu budući da su važili za jedan od skladnijih partnera sa naše muzičke scene, te da ih tokom zajedničkog života nisu pratili nikakvi skandali.

Odluku da se raziđu u prijateljskim odnosima zarad sreće svojih mezimica Helene i Đine doneli su zajedno, a iako su mnogi smatrali da će oni uspeti da prevaziđu nesuglasice, te da će svojoj ljubavi dati još jednu šansu, do toga ipak do danas nije došlo.

I pored svega, nekadašnje supružnike rastanak nije sprečio da ostanu maksimalno posvećeni ćerkama. Sale i Jovana Pajić nakon razvoda daju sve od sebe da devojčice ne osete težak period i da kroz njega prođu što lakše i bezbolnije, a putem društvenih mreža imamo prilike da vidimo da njihove naslednice uživaju svu pažnju oba roditelja.

Ipak, nešto više vremena one provode sa majkom, sa kojom su nakon kraha braka ostale da žive, a sada je došao red na letovanje ženskih članova koje po svemu sudeći protiče u odličnom raspoloženju.

Prvi je na mapi bio Perućac odakle se putem Instagrama pevačica revnosno oglašavala i sa pratiocima delila predivne kadrove u prirodi, a da se avantura nastavlja u nešto proširenijem sastavu otkrila je najnovijim objavama.

Naime, ona je podelila nekoliko postova sa puta ka crnogorskom primorju gde se sa prijateljicama i ćerkama sada uputila, a čekanje na granici nije devojke sprečilo da ostanu sjajnog raspoloženja i naprave interesantne fotke.

Jovana Pajić nakon razvoda diše punim plućima i nije čudo što je ne napuštaju vedrina i široki osmeh po kojem je prepoznatljiva, a istovremeno ona se trudi da svojim naslednicama obezbedi što kvalitetniji život, što joj po svemu sudeći odlično ide od ruke. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading