Maca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Naime, iako je u šestoj deceniji Macin fiziči izgled je često tema komentarisanja, a sada je otkrio i šta je sve radio na sebi.

- Stavljao sam botoks i hijaluron u usne i na licu. Stavljam i dalje. Na svakih pola godine ubrizgam malo botoksa. Pospremim se, zategnem se. Zgužvan sam od života, od kretena, raznih budala, tako da moram s vremena na vreme da odem na rekonstrukciju. Mislim da muškarci treba da se podvrgavaju estetskim intervencijama isto kao i žene. Ako neko ima neki nedostatak, treba da uradi korekciju- istakao je on, pa se osvrnuo na prozivke da je preterao sa zatezanjem:

- Ne znam šta je tu problem! Planiram da stavim botoks i u ja*a, jer su mi zgužvane mošnice. Do kolena su mi, pa moram da ih malo zategnem. Hoću da imam mošnice ko u ovna. Šalim se, naravno. Voleo bih da ljudi gledaju sebe i svoj život, a ja ću da radim sa svojim telom šta ja hoću!

- Mnoge kolege su mi zamerale što sam bio deo rijalitiji programa, ali briga me za to. Znam kakav sam kada izađem na scenu. Ali, tako je u ovom poslu, ima dosta licemerja. Moraju nešto da ti nađu kako bi te pljunuli - rekao je on za Informer.

Podsetimo, Macina žena mlađa je od njega 20 godina, a mnogi kažu da je prava lepotica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading