Ana Stanić
Foto: Printscreen/Instagram

Poznato je da je dobar vozač i da još od svoje 18 godine ima dozvolu. Ali zbog čega se pevačica Ana Stanić skoro tri decenije ne vozi gradskim prevozom malo ko je znao.

- Ja sam kupila svoj prvi auto sa svojih 18 godina. Kada sam položila vozačku, već sam bila članica grupe "Moby Dick", i od tada nikada nisam ušla u gradski prevoz - započela je priču pevačica Ana Stanić, a onda je objasnila i zbog čega se ne vozi autobusom.

- Kod mene to ima malo veze sa traumama iz srednjoškolske faze. Jer sam tada iz svog novobeogradskog 62. bloka išla u 3. a tadašnju 8. beogradsku gimnaziju. Trebalo mi je nekad i po sat vremena da stignem do škole.

- To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa i tramvaja. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko dva sata popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala.

- Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom - iskreno je zaključila prevačica Ana Stanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading