OVAKO JE SKINULA 71 KILOGRAM Bojana Stamenov otkrila kako se hranila tokom dijete: Nijednog trenutka nisam bila gladna!
Printscreen

Naime, kako je jednom prilikom ispričala Bojana je najpre planirala operaciju želuca, međutim kada je videla da promena načina ishrane i treninzi deluju, odlučila je da prirodnim putem izgubi višak.

- Plan ishrane je bio sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenijoj ishrani. Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu - rekla je Bojana Stamenov u emisiji "Ordinacija".

Nakon četiri meseca izgubila 35 kilograma

- Bilo mi je jako neprijatno. Početak mi je bio traumatičan. Sada iz ovog ugla shvatam da nije trebalo da mi bude neprijatno. Krenuli smo sa 185 kilograma, a ja sam pre toga skinula već dosta kao pripremu za operaciju. Rekla sam mu da moram da skinem kilograme još da me ne bi odbili za operaciju. Za razliku od ishrana koje sam imala ranije od nutricioniste, dozvoljeno mi je bilo da jedem pasulj, sočiva, grašak, smela sam voće što je meni mnogo značilo. Skinula sam 70 kilograma za godinu dana. Postala sam drugačija po ponašanju, energiji, raspoloženju. Nakon četiri i po meseca treninga ja sam skinula 35 kilograma. I tada sam počela da se dvoumim da li želim da idem na operaciju. Osećala sam da ne treba da se operišem.

Pevačica je nedavno otkrila da je zbog viška kilograma dobila problem sa šećerom,zbog čega je gubila vid.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading