BEŽI OD MEDIJA I ODSELILA SE IZ ZEMLJE Evo kako izgleda i čime se bavi ćerka Neleta Karajlića! (FOTO)
e-stock/Mirko Rodic

Poznati muzičar Nele Karajlić privatan život drži podalje od javnosti, ali svima je dobro poznato da je sa suprugom Sanjom dobio sina Srđana i ćerku Janu koji na sreću ili nažalost nisu krenuli očevim stopama.

Iako Nele ne voli mnogo da govori o njihovom zanimanju jer nemaju veze sa javnim poslom u intervjuima ih je ponekad ipak pominjao pa je tako jednom prilikom izjavio:

NELE KARAJLIĆ

Printscreen

 

- Mislim da nemaju nikakvu svest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana - rekao je Nele o svojoj deci u jednom od intervjua.

A Jana je na oca povukla ljubav prema umetnosti, ali ipak njen poziv danas nema veze sa umetnošću.

Inače, Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd u kom je odrasla. Tokom osnovne škole uopredo je išla u baletsku školu, uporedo je završila i osnovnu i srednju baletsku, čak igrala i u nekoliko predstava u Narodnom pozorištu, ali ljubav prema životinjama odvela je na drugu stranu i odvukla od umetnosti.

BEŽI OD MEDIJA I ODSELILA SE IZ ZEMLJE Evo kako izgleda i čime se bavi ćerka Neleta Karajlića! (FOTO)

Printscreen

 

Jana je u jednom trenutku donela odluku da upiše veterinu, a posle završenih studija otišla je u inostranstvo gde se bavi ovim pozivom.

Kako se pisao u medijima iako živi u inostranstvu sa porodicom je stalno u kontaktu i veoma često se posećuju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading