Helena
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Helena Topalović nedavno se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Dominika.

Pevač priznaje da je njegova ćerka Helena mnogo sposobnija na poslovnom planu od njega, a od kada se udala sa suprugom je započela novi biznis koji joj odlično ide.

– Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje – rekao je Topalko nedavno za Grand i otkrio da li je nekada tražio finansijsku pomoć od ćerke:

– Ne daj bože da dođem u situaciju da idem da tražim pare od ćerke– jasan je pevač.

Helena svog supruga ne eksponira u javnosti, međutim Topalko tvrdi da je odabrala dobrog čoveka sa kojim je u sjajnim odnosima.

– Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke – rekao je Topalović koji se nedavno ostvario ulozi dede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading