ODUZETO MI JE ORUŽJE Ljupka je pre tri godine bivšem razlupala automobil, a posledice i dalje trpi: To je neizbežno!
Alo

Nema naslovne strane koju nije obeležio skandal koji je napravila. Ona je u naletu besa uništila auto generala policije, njenog tadašnjeg dečka Dragiše Simića.

Prošle je 3 godine, a Ljupka se za medije osvrnula na taj događaj i otkrila kako se od tada znatno promenila, ostavila taj period iza sebe i izdigla se iznad situacije.

- Ljudi koji me upoznaju u ovom periodu, kada se vrate na tu 2020. godinu kažu:“Kraljice“. Stoji ta slika o meni u javnosti i nažalost ne može da se izbegne. Prevazišla sam taj turbulentan period. Sada sam jača i odgovornija. Zrelija sam, ipak imam 38 godina. Ružne stvari nas samo ojačaju- priča Ljupka.

Pevačici je nakon incidenta oduzeto oružje, a iako smatra sebe velikom ljubiteljkom istog, ističe da je, nakon dva stravična masakra koja su se dogodila u Srbiji, zadovoljna tom odlukom.

- Oduzeto mi je oružje, a kada je postupak za povraćaj počeo dogodio se masakr. Ja sam s tim ok i ne bih dalje produbljivala tu temu. U ovom monentu ne posedujem oružje, niti idem u lov. Ja nikada nisam volela da ubijam životinje, već sam uživala u prirodi. Čovek oseti nešto kada proleti srna ili kada ti, primera radi, lovci spreme kotlić. Lepota je u tom druženju – ispričala je ona.

O ljubavnom životu Stevićeve naširoko se spekuliše, ali se o njemu, od raskida desetogodišnje veze, ne zna mnogo. Na pitanje voditelja Milija Čolića da li njen partner mora biti neko uspešan i da li bi, pak, bila poput njene koleginice sa momkom koji radi u trafici ili odžačarom, Ljupka je kazala:

- Bila bih sa odžačarom, pa oni donose sreću! Nikada ne gledam ljude kroz profesiju. Neka i prodaje jabuke, samo nemoj da je kriminalac. Bitno je da je to nešto kvalitetno. Najbitnije mi je da pariramo jedno drugom na mentalnom nivou - zaključila je Ljupka za Informer. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading