Željko Mitrović
Foto: Promo/Foto: Pink

I mada leto i dalje traje, nova televizijska sezona uveliko se priprema na televiziji Pink. Cilj je, kao i uvek, da se podignu standardi u odnosu na prošlu televizijsku sezonu koja je bila veoma uspešna, a vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović otkrio je samo deo onoga što gledaoce očekuje od septembra na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Naime, Željko Mitrović je na svom Instagram profilu najavio tek jedan od desetak novih projekata koji će gledaoci moći da vide u novoj televizijskoj sezoni. U pitanju je format pod nazivom „Žeksove ludorije“, koji će predstavljati duhoviti prikaz srpske stvarnosti.

- Jedan od desetak mojih novih autorskih televizijskih projekata, biće i format “Žeksove ludorije” ili SSSS (Smešna Strana Srpske Sloge). Ovaj format biće i naslednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini” (lutkice) sa duhovitim prikazom srpske stvarnosti! SVI DOGAĐAJI I SADRŽAJ SU IZMIŠLJENI, tako da nema ljutnje! No stress! - poručio je Željko Mitrović na svom Instagram profilu. Mitrović je svoj projekat najavio hit snimkom na kojem se vidi političarka Marinika Tepić, ali u sve je prste umešala i veštačka inteligencija. Željkovi pratioci su sa oduševljenjem dočekali najavu formata „Žeksove ludorije“.

„Meni je ovo predobro, biće i gledano jer je humor baš urađen sa merom“, „Iskreno, mislim da će ovo biti pravo osveženje na televiziji“, „Ne znam za ostalih desetakak projekata koje pripremaš, ali sa ovim ćeš sigurno da iskidaš“, „Au hahahaha pa ovo je predobro“ – samo su neko od komentara na Željkovoj najavi emisije „Žeksove ludorije“.

Podsetimo, Željko Mitrović sa porodicom letuje u Francuskoj, odakle svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svojim aktivnostima i dogodovštinama, a njegove objave redovno obaraju rekorde na društvenim mrežama. Iako je na odmoru, vlasnik Pink Media Group vredno radi na novim projektima, od kojih je jedan upravo najavio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading