rialda
Foto: Alo/Alo

 

Na Crnogorskom primorju nikada nije bilo vrelije, pogotovo otkako je na njega stigla pevačica Rialda Karahasanović!

Zgodna Bosanka koja leto provodi radno, koristi svaku priliku da na luksuznim plažama napuni baterije, a gde god da se pojavi, napravi opštu pometnju. Međutim, od jače polovine ni traga ni glasa.

Doduše, to nimalo ne čudi, budući da je pevačica nedavno otkrila da nema partnera jer je se muškarci uglavnom plaše. Razlog nije otkrila, a paparaco fotografije koje je napravio naš reporter na jednoj plaži u Crnoj Gori mogle bi da daju odgovor na pitanje zašto je to tako.

Jednostavno, Karahasanovićeva obara s nogu!

 

Rialdu smo uhvatili na jednoj plaži kojom je prošetala u minijaturnom kupaćem kostimu boje lavande, dok je na glavi imala veliki šešir i sunčane naočare, te je sve ukazivalo na to da pevačica želi da sačuva privatnost i ostane neprimećena. Ova zamisao joj se ipak nije ostvarila, budući da je budno oko Alo! paparaca uspelo da zabeleži svaki njen pokret, te primeti da je Rialda svoju liniju dovela do savršenstva. Osim izvajanog tela, najviše pažnje privukli su njeni atributi, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Kako nam je izvor ispričao, pevačica je rešila da se ovog leta koncentriše isključivo na posao i to joj po svemu sudeći dobro ide.

- Ona je već izvesno vreme na Crnogorskom primorju, gde nastupa u različitim gradovima. Letnja sezona joj je prebukirana, a nakon nastupa koristi svaku priliku da se odmori. Preko dana je ili na plaži ili u restoranima. Uglavnom se viđa sa prijateljicama, ali pretežno uživa u samoći - zaključio je sagovornik Alo!.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading