JANJUŠ SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Uhvaćeni na plaži zajedno, evo šta rade, fotografija pokrenula lavinu komentara! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš iznenadio je pratioce na društvenim mrežama poslednjom objavom.

Naime, Janjuš je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj ga je moguće videti kako se sunča, ali tom prilikom nije bio sam već mu je društvo pravila još jedna nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga".

Reč je o pevačici Rialdi Karahasanović, a Janjušević je ovu objavu, koja je pokrenula lavinu komentara i spekulacija o prirodi njihovog odnosa, ispratio deljenjem emotikona srca. Janjuš je, inače, nedavno otkrio kako je izgledao njegov susret sa ženom i ćerkom po izlasku iz "Zadruge 6".

Janjuš i Rialda

Foto: Printscreen/instagram

 

- Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu - istakao je bio za "Blic".

- Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u "Zadruzi". Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u "Zadruzi". Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda - dodao je tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading