Emisija Brak na neviđeno
Foto: Privatna arhiva/printscreen

Naime, ona je pobesnela kada je videla koga su joj izabrali za mladoženju, te nije mogla da se iskontroliše i pred svima je pocepala ugovor.

Upitala je mladoženju Miloja Jovanovića odakle je, a kada je on odgovorio iz Medveđe, samo je mahnula rukom i rekla: "ćao".

"Nemoj da se uvrediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling", rekla je mladoženji, a onda se okrenula i izvikala na voditeljku:

"O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti. Da li ste vi normalni, j**ote", obratila se Gordana besno voditeljki.

"Pa šta mu fali", voditeljka je bila u čudu.

"Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l' vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe", bila je besna mlada.

"Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji!", vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading