OSTAVIO ŽENU ZBOG NATAŠE BEKVALAC Dača Ikodinović imao brak pre Nataše, ali o toj ženi nikad ne govori
Goran Srdanov/Prntscreen

Nataša Bekvalac neretko se nalazila na meti komentara jer iza sebe ima tri braka, a javnosti je najupamćeniji ostao onaj sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem kojem je pevačica, takođe, bila druga supruga i sa kojom je dobio ćerku Hanu.

Nekadašnji sportista 2008. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kod mesta Kać, kada je svojim motorom udario u auto i teško povredio ruku. Nedavno je u emisiji "Preživeli" govorio o svemu kroz šta je tada prošao, te nikad iskrenije pričao i o rastanku sa Bekvalčevom. Ipak, malo ko zna ko je Dačina prva supruga sa kojom takođe ima ćerku.

Pre nego što se oženio sa Natašom Bekvalac, bio je u braku sa misterioznom Anjom sa kojom ima ćerku Andreu. Anja se za Danila udala 2000. godine i podarila mu ćerku Andreu, koja je sada već odrasla devojka. Ipak, ovaj brak nije dugo potrajao, a Danilo i Anja razveli su se 2003. godine.

O životu Danilove prve supruge se ne zna mnogo, budući da živi daleko od medijske pažnje, a sportista je jednom prilikom, izjavio:

"Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije."

Od 2005. do 2011. godine bio u braku s pop pevačicom Natašom Bekvalac, s kojom je dobio ćerku Hanu, a od 2016. on je u idiličnom braku s našom proslavljenom odbojkašicom Majom Ognjenović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading