LJUBAVNE ZAVRZLAME VESNE ZMIJANAC I ZORICE BRUNCLIK Ovako je Novica Zdravković pred smrt raščivijao ljubavni petougao
Printscreen

Neposredno pred smrt u jednom od intervjua koji je dao za medije, pokojni pevač Novica Zdravković dotakao se ljubavnog života Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac. Drugim rečima, kako je tada i sam rekao, ljubavne zavrzlame dve folk dive mogao je da raščivija samo neko ko je bio svedok istog, a jedan od svedoka upravo je, između ostalih, bio i on.

- Ma kakav trougao? To je bio petougao,šestougao, šta znam, pravi haos! Ni ne znam da su Kemiš i Vesna bili venčani, niti šta je bilo i da li je bilo između njih. Mislim da je jedina istina da su se Kemiš i Vesna rasturili zbog Zorice Brunclik. Pa ceo Beograd, cela estrada, cela stara Jugoslavija je brujala o tome, nije to bila nikakva tajna - ispričao je neposredno pred smrt Novica Zdravković, koji se dobro sećao uzburkanih odnosa pevačica za koje se govorilo da su slabe na harmonikaše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanmuzika1

- Malo je komplikovana cela ta priča. Zorica je bila već u drugom braku sa Ljubom Kešeljem, ali je bila i u šemi sa Zoranom Kalezićem. Ipak, Zoran Kalezić nije bio spreman da zbog Zorice ostavi suprugu Veru i dvoje male dece. Kalezić je nju ostavio i upoznao je sa svojim drugom, harmonikašem Kemišem i ona se u njega zaljubila! Kemiš je zbog Zorice ostavio Vesnu, a Zorica zbog njega ostavila Kešelja! To je onako, najkraće rečeno. Bilo je tu još zavrzlama, ali, bilo pa prošlo. Zaljubila se žena, Bože moj, dešava se... Uopšte ne shvatam u čemu je sad problem kad svi na estradi to znaju. Na kraju se sve lepo završilo! Kalezić se vratio ženi, Kemiš se razveo od Vesne, Zorica od Kešelja, Vesna Zmijanac je na kratko ostala sama, a Zorica Brunclik i Kemiš su se venčali. Iako su iza sebe imali po dva zvanična braka i petoro dece, našli su sreću jedno uz drugo. I dalje su u srećnom braku. Oženio se i Ljubo Kešelj pevačicom Senom Ordagić i uživa u tom braku i danas. I Zoran Kalezić se posle smrti supruge Vere ponovo oženio... Bosanac je i dalje u srećnom braku sa suprugom Dunjom koja je njegova ljubav iz gimnazijskih dana. Vesna Zmijanac se posle Kemiša udala po drugi put za Vladu Jovanovića i dobila sa njim ćerku Nikoliju, pa je usledio još jedan razvod. Sada su svi srećni i zadovoljni, a ljubavnih zavrzlama iz prošlosti ne bi da se sećaju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading