DA NIJE BILO OVE PEVAČICE, CAKANA NE BI IMALA KARIJERU Zbog nje je počela da se bavi muzikom: Ona je moja kraljica
Printscreen

Dragica Radosavljević Cakana pred premijernim kamerama govorila je o tome koliko joj znači život van gradske gužve, a onda se prisetila i svojih muzičkih početaka, kao i kolega koji su joj tokom karijere pomagale.

- Volim što živimo u Sremčici, iako imamo stan na Vračaru, tamo malo vremena provodimo. Ne bih menjala moje dvorište ni za šta - rekla je Cakana na samom početku i dodala:

- Planiram tematski solistički koncert. Ispada da publika dolazi da bi se iznenadila gostima. Tu će biti poznati pevači - kaže pevačica i otkrila kakvo mišljenje ima o Lepoj Lukić, kao i koliko joj je pomogla tokom karijere.

- Lepa je moja kraljica. Počela sam sa Lepom Lukić, zahvaljujući Lepoj sam počela da se bavim ozbiljnom muzikom na taj način. Igrala sam rukomet i mislila sam da će moj put biti drugačiji, ali izgleda da je ovo moj put. Naša saradnja se dogodila sasvim slučajno. Ona je tražila muški vokal da peva na njenim koncertima, to je bio moj drug, Ivan iz bivše grupe Legende. On nije mogao da ide, pa je mene pozvao, ja taj honorar ne bih mogla u nekoj firmi da zaradim ni za tri meseca. Lepa je najduhovitija žena koju ja poznajem na svetu, umela je da poštuje nas mlađe pevače, da nas odvaži na neki način. Lepa je neko kome sam ja od srca zahvalna što sam u ovim vodama - poručila je Cakana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading