Nataša Maza
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Suprug bivše rijaliti učesnici i transrodne pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), preminuo je 2. jula, a kako Republika saznaje od pouzdanog izvora, u pitanju je samoubistvo.

Naime, Mazin muž, sa kojim je u braku od 2010. godine, skočio je sa trećeg sprata pravo na glavu. Iako je Hitna pomoć odmah reagovala, smrt je odmah ustanovljena jer Maksimović nije davao znake života.- Svi smo zatečeni ovom tragedijom. Ne znamo šta je našeg Esada navelo na ovako nešto, da skoči i presudi sebi... Bez reči smo i dalje, ovo je velika tuga - govori izvor blizak pevačici, ne želeći previše da komentariše slučaj.

Nataša Maza

Foto: Facebook

 

Kako dalje saznajemo, Nataša je svog supruga sahranila 7. jula i svaki dan obilazi njegov grob na novobežanijskom groblju, donosi mu sve što je voleo da jede i pije i neretko ostane satima kako bi s njim pričala. Par je živeo u zajednici 12 godina, a 20. avgusta bi proslavili 13. godišnjicu braka.

Inače, ovim povodom pevačica se oglasila putem društvene mreže Fejsbuk, kada je sa svojim pratiocima podelila da je doživela veliku tragediju, te okačila i umrlicu svog supruga.

Nataša Maza

Foto: Facebook

 

- Ljubavi moja, životiću moj, oči moje najlepše, ovako je sve počelo i nikada, nikada se neće završiti. Večno tvoja Natašica! Počivaj u miru - napisala je Maza uz fotografije sa venčanja.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading