Miloš Timotijević sa ženom
Foto: Printscreen/Instagram

 Razlog je bio očigledan - glumac je samo par meseci ranije isticao koliko mu je bitna podrška supruge Dunje Galić i govorio da zbog nje ima tako uspešnu karijeru.

- Moja karijera krenula je uzlaznom putanjom kada sam upoznao suprugu - bio je iskren Timotijević govoreći jednom prilikom za beogradske medije.

S obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, vest o razvodu došla je kao grom iz vedra neba. No, život piše romane, a Timotijević nije bio izuzetak.

Nova ljubav koja mu se desila očigledno je bila jača od 13-godišnjeg braka, a kako su pisali domaći mediji, novom izabranicom "Portugalkom" oženio se nakon samo 40 dana veze.

Ko je misteriozna "Portugalka"?

Nije dugo trebalo da se sazna da je tajnovita supruga Miloša Timotijevića lepa Tijana Simić, koja je zaista živela u Portugaliji i koja je od glumca mlađa 15 godina.

Njen otac je dobro poznat našoj sportskoj javnosti. U pitanju je fudbaler Saša Simić. On je godinama gradio karijeru upravo u toj zemlji, igravši za njihove klubove.

Nakon što je okačio kopačke o klin, on je ostao u fudbalu, samo iz drugog ugla, kao agent. Domaći mediji su Tijanu "krstili" sa Portugalka, verovatno baš zbog oca.

"Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugaliju. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugaliju, za koju je izuzetno vezana", otkrio je svojevremeno sagovornik za Kurir.

Srećni par se upoznao preko zajedničke prijateljice. Kad su se videli, desila se ona prava filmska ljubav na prvi pogled.

"Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled", priča isti izvor.

Miloš se malo pre nego što je upoznao lepu Tijanu razveo. A o novom braku, u koji je njegova supruga zakoračila u neverovatnoj venčanici, javnost je obavestio na veoma interesantan način, putem društvenih mraža.

"Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao 'zauzet'", objašnjava dobro obavešteni izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading