LJUBILA BRENINOG SINA, PA RASKINULI Milica Tomašević pokazala kako uživa sa novim dečkom, a svi kažu da je isti Viktor
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nedugo po okončanju veze sa sinom pevačice Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem, spekulisalo se da je novi dečko Milice Tomašević uplovio u život mlade glumice.

Budući da se opekla kada je sve detalje romanse sa sinom Lepe Brene, Viktorom, odmah već na početku veze podelila s javnošću, sasvim je noromalno što je glumica rodom sa Kosova odlučila da ovoga puta malo pričeka pre nego što nagađanja potvrdi, što je, veruje se, učinila nedavno fotografijama sa letovanja.

Dugo je Milica bila angažovana na seriji "Igra sudbine" čija se peta sezona očekuje. Odmor je svakako zaslužila, a po svemu sudeći i momak, kog već oslovljavaju sa novi dečko Milice Tomašević, ovih dana se zasluženo sa njom relaksira.

Slike sa broda koje je glumica nesebično sa pratiocima podelila a na njima ona pozira ležeći ispreplatanih nogu sa momkom, što čine jedino zaljubljeni parovi, svedoče prethodnoj priči.

A budući da je ona na njima tagovala fotografa Vuka Papića ništa drugo se nije moglo pomisliti, nego da je on novi dečko Milice Tomašević, ali i da neverovatno podseća na njenog bivšeg dečka Viktora Živojinovića.

Podsetimo, Milica je dok je bila u vezi sa Viktorom, izjavila da žene kada biraju muškarca treba da gledaju njegove roditelje.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep. Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - pričala je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading