Angelina
Foto: Alo/Foto: Alo!

Poznate ličnosti pojavile su se večeras na događaju u srpskoj prestonici, organizovanom povodom novog filma "Barbi",  među prvima se pojavila pevačica Angelina, koja je zbog duge, plave kose i specifičnog stajlinga izgledala dosta drugačije od izdanja na koje je navikla javnost.

Angelina je tom prilikom za Alo! otkrila sve o usponima i padovima u karijeri, te priznala da se za veliki uspeh tek sprema i zaleće, a da je u nekom trenutku stagnirala zbog porodičnih i zdravstvenih problema.

- Imala sam nekih porodičnih i zdravstvenih problema, imala sam i neka razočaranja, i onda ja, kako sam preemotivna i previše dete u glavi do skoro bila, sve je mene više pogađalo nego što bi trebalo. - istakla je pevačica i progovorila o svojim planovima:

Angelina

Foto: Alo!

 

- Mislim da se sada zalećem za jedan veliki uspon, dosta sam radila, dugo sam spremala novi album koji će uskoro da izađe, sad sam izbacila jedan singl, a sada ću još jedan ili dva singla, često da zagrejem pred album. Imam dosta pesama i onda će još tih desetak narednih pesama izaći vrlo uskoro, kroz mesec, dva, tako da ćete moći da čujete sve što sam radila i baš verujem u taj album. - zaključila je za Alo! Angelina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading