VRIŠTALA SAM NA SAV GLAS, MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI! Stojina potresna ispovest o mužu ledi krv u žilama
Alo

Stoja Novaković skoro je napunila 51 godinu, a mnogi nisu upoznati s činjenicom da je pevačica imala zaista težak životni put.

Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je ona imala 16 godina. Živeli su srećno, on joj je bio velika podrška u karijeri. Godinu dana kasnije su dobili i naslednika

-Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica, pa otkrila kroz kakve bolne trenutke je prolazila.

-Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovesti za naš portal svojevremeno. Stoja je tada ispričala da sa svojom porodicom nije razgovarala jer nisu bili srećni što se prerano udala, ali je nije volela ni suprugova porodica.

-Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je Stoja jednom prilikom.

Ipak, njen životni put danas je dobra lekcija mnogima koji posustanu i požele da odustanu od svojih snova.

–Kad sam došla u neke zrelije godine, shvatila sam da su mi roditelji uvek bili pravi prijatelji. Uvek sam im verovala, kad je čovek mlad, mama i tata idu na živce, a kasnije brzo kroz život shvatite da vam samo žele dobro i da su tu da vas usmeravaju na pravi način. Bilo mi je žao što sam ih, kao klinka, sekirala. Bežala sam od sirotinje. Od ujutru do uveče sam maštala o nekom drugom životu, da smislim kako da zaradim, makar morala da budem dalje od porodice. Bila sam u svom svetu i kad sam ušla u tezgarenje i pevanje, nekako sam se pronašla – objasnila je pevačica za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading