Voljenka Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Jedna od najintrigantnijih učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", igračica Voljenka Ilić, preminula je u svom luksuzunom domu u Dominikanskoj Republici. Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Nakon njene misteriozne pojavile su se razne teorije šta se zapravo desilo kobnog dana, najpre da je Voljenka izvršila samoubistvo, a onda i da je svirepo ubijena u svom domu zbog pljačke, jer je uživala u luksuzu sa svojim suprugom, koji je inače naš čovek.

Ilićeva je, međutim, na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je bila i te kako aktivna, krajem februara ove godine objavila video snimak kako uživa na plaži u Kabareu, a u kom ništa nije slutilo na tragičan ishod, te se zaključuje da Voljenka nije imala razloga da presudi sebi.

- I šta će mi više u životu? Imam sve što mi treba! Nebo, more i pesak - kazala je bivša rijaliti učesnica u svom klipu, te u jednom trenutku pokazala i sebe sa širokim osmehom na licu.

Podsećanja radi, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci tamo živela sa partnerom, koji je naš čovek, a vest o njenoj smrti potvrdila je i njena sestra, ali da se uzrok smrti još uvek ne zna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading