Voljenka Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Voljenka Ilić koja je pronađena mrtva u bazenu svoje kuće u Dominikanskoj Republici, bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, a bavila se i pevanjem i manekenstvom. Bivša učesnica Parova bila je samo sa "opasnim" momcima, a jednom prilikom je otkrila da joj je jedina neostvarena želja da ima decu.

Ona je svojevremeno govorila o tome zašto je dovode u vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Voljenka je tada rekla da je ona u to vreme bila samo PR Željku i Ceci Ražnatović, a na osnovu toga ljudi su je povezivali kao njegovu ljubavnicu.

Voljenka Ilić

Foto: ATA Images

 

"Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa njom veoma dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče dobićeš batine", ispričala je tada Voljenka koju su pronašli s pričvršćenim tegovima za glavu i vezanim nogama, kao i oproštajno pismo.

Kako pišu strani mediji, u njenom domu zatekli su strašnu scenu, a povodom njene smrti oglasila se njena kuma Dina Drašković, takođe bivša rijaliti učesnica, koja je poručila da Voljenka "nije bila srećna".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading