"PEVAO SAM DVANAEST SATI" Milan Mitrović progovorio o ogoromnom bakšišu, pa otkrio da li je istina da je za jedno veče uzeo 15.00 EVRA!
Printscreen

Milan Mitrović poznat je kao pevač koji ima neverovatnu harizmu, ali je od kada je osnovao svoju porodicu odlučio da muzičku karijeru stavi po strani i maksimalno se posveti ženi i deci.

-Jako sam želeo porodicu, ništa se nije desilo slučajno. Međutim, nisam samo zbog porodice muziku zapostavio. Četiri, pet godina sam svaki dan mnogo radio, pevao i skitao. Kada imate dvadeset godina i kada su vam sva vrata otvorena nećete ih zatvarati, nego ćete stalno tražiti ova dok jednom ne dođete do trenutka da vam treba odmor- objasnio je pevač.

Alo

 

–Bilo mi je teško da nađem pesmu koja me loži. Mlade generacije su došle do izražaja što mi je drago, ali mi se neki od tih modernih pesama ne dopadaju. Sve ima svoje vreme, pa će i to da prođe – rekao je Mitrović.

 Milan je potom otkrio da li je istina da je uzeo petnaest hiljana evra u novogodišnjoj noći.

-Sve i da je bilo tako, taj sav novac ne bi išao samo meni. Moram da se zahvalim tim ljudima koje sam ja veselio, bilo je to divno jedno veče. Mediji uvek vole da malo daju gasa svemu što čuju. Ne mogu da kažem da je ta suma novca bila u pitanju, ali to je bio skup divnih ljudi. Zabavno je bilo što smo počeli u šest i završili u šest. Bilo je tu i trubača, bilo je više muzičara nego gostiju, ali eto mi smo rešili da u Novu godinu uđemo maksimalno veselo – odgpovori je nasmejani pevač za Grand.

"OSAM GODINA SAM BIO ZAVISAN OD KOKAINA" Folker otkrio detalje svoje mračne prošlosti: MNOGE MOJE KOLEGE SU TAKO PROPALE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading