Topalko na festivalu
Foto: Alo/Alo

Otkako je postao deda, Milan Topalović Topalko potpuno se promenio, a za svoju mezimicu Dominiku sve bi učinio. 

Ni umor posle nastupa, ni nervoza, ni razne brige, ne mogu da ga spreči da bude srećan jer mu je ćerka Helena Topalović podarila unuku.

Sada je to i sam priznao, kada je objavio fotografiju sa devojčicom uz emotivnu poruku.

- Kada sam prehlađen, a treba da pevam... Kada promašim put noću pa vozim sat duže... Kada me ujutru čeka pet stvari koje ne znam kako da rešim... Ja gledam ovu sliku i shvatim šta je jedino bitno... Samo ti spavaj, ljubi te deda - napisao je on.

Topalko sa unukom

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, naša ekipa razgovarala je sinoć sa Topalkom pred njegov nastup u Vrnjačkoj banji, na festivalu "Vrnjačka muzička noć", kada nam je otkrio kako se oseća otkako je dobio unuku.

- Presrećan sam, nisam mogao da verujem da je to takav osećaj dok nisam dobio sliku iz porodilišta koju mi je poslala Helena. Predivan osećaj i želim svakome da to doživi. Ne dam da liči ni na koga sem na mene. Što bi rekao Žika, sva je na mene, ljubi je deda - istakao je Milan, a onda nam je opisao kako je izgledalo jutro kada se njegova ćerka porodila.

- Noć pre toga sam bio u vikendici na Fruškoj gori i malo smo kasno legli. I sutradan, pazi, ali uvek se javljam kad me Helena zove, i baš tad, kad je trebalo da se porodi, zvala me je, a ja sam spavao. Ugašen mi je bio telefon i kad sam se probudio oko 11:30 časova video sam propušten poziv od nje i od Gage i rekao sam: "Oh ne, prespavao si". Onda sam se izvinjavao, rekla mi je: "Ma ništa tata, opušteno, sve je u redu" - rekao nam je Topalko kroz smeh i otkrio da je slavlje trajalo pet dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading