vatromet exit
Foto: Promo/Foto: EXIT Promo

Petrovaradinsku tvrđavu i mts Dance Arenu EXIT festivala u prethodna dva dana posetio je Bojan Boki Perić, omiljeno lice sa pozorišne scene i malih ekrana, koji je uživao u magiji koju sa sobom nosi Arena, ali i magiji koju nosi Amelie Lens! Gotovo je sigurno da će zagrljaj koji su on i Amelie podelili na bini za njega biti nezaboravan trenutak sa 23. izdanja Exita.

Vreme da stignu već na prve dve večeri EXIT festivala izdvojili su i košarkaški reprezentativci Marko Jarić i Nikola Kalinić, a mts Dance Arenu, hram elektronske muzike, posetili su i trenutno najaktuelniji glumci sa ovih prostora Miloš Petrović Trojpec, Aleksej Bjelogrlić i Denis Murić. Oni su uživali u brojnim nastupima, među kojima se svakako našao i broj #1 elektronske muzike Eric Prydz

Malo ko bi želeo da propusti predvodnike najtraženije turneje na svetu, grupu The Prodigy, koji su se ove godine vratili na Gorki List Glavnu binu EXIT festivala i napravili potpuni haos, baš kao što su najavili! U publici su bili i glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić!

Harizmatične i talentovane glumice Lena Bogdanović i Matea Milosavljević nisu propustile priliku da đuskaju u okviru novog festivalskog izdanja, a Maša Kuprešanin već je ranije najavila svoj dolazak na mts Dance Arenu. Žurci su se priključile voditeljka i model Bojana Janković, te modna kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac, koja na društvenim mrežama nije krila oduševljenje ovogodišnjim programom EXIT festivala!

Ni Survivor ekipa ove godine nije želela da propusti EXIT festival, te su tako u publici viđene Nađa Erić, Antonia Ivić Anđela, Anja, Kalu i Nataša Kondić, kao i poznati jutjuber Yasserstain.

Nakon fantastičnih nastupa brojnih zvezda koje su nastupile u četvrtak i petak, svi posetioci večeras na Gorki List Glavnoj bini EXIT festivala imaju priliku da čuju sjajnog Alessa, Claptonea, Sofi Tukker i moćan ,,all female“ program koji predvode Kejt, Sajsi MC, Mimi Mercedez i Senidah! Na mts Dance Arenu večeras stižu Vintage Culture, Hot Since 82, Gioli & Assia, Marko Nastić, Layla Benitez, Mene i IDQ.

Na Visa Fusion binu stižu Hiljson Mandela, z++, Bojana Vunturišević, Nikola Vranjković, dok će NSNS stage Refreshed by Heineken Silver uz mnoge druge, sasvim sigurno obeležiti nastupi koje spremaju Partiboi69, X-Coast i Cici!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading