Exit 2023
Foto: Promo/Foto: EXIT Promo

Veliko interesovanje ove godine, dugo vremena je među najtraženijima od strane domaće publike. Njegova karijera i EXIT su generacija i nije bilo trunke sumnje da će biti na visini zadatka.

Kada zažmurim i zamislim mts Dance Arenu, nasmejane devojke na ramenima momaka i visoko podignute ruke na kojima su svetleće narukvice, čujem muziku kakvu je Prydz sinoć servirao. Treba biti posebno talentovan za srednju liniju koju on drži.

Exit 2023

Foto: EXIT Promo

 

Provukao se i Prince sinoć, ali nije moglo da prođe bez mešapa one najskuplje, ,,And I miss you, like the deserts miss the rain". Na nju je izvađeno najviše telefona, pa ćete je sresti od TikToka do YouTube-a, ako već niste. Zatvorio je, sasvim prikladno i izuzetno scenično, svojom trakom ,,Opus” čiji sintisajzeri i sirene prizivaju filmske montaže u glavi.

Exit 2023

Foto: EXIT Promo

 

Nije bilo tako davno kad se činilo da je planeta stala. Imali smo novu normalu i bili naterani da je prihvatimo. Nešto je sinoć bilo kao ranije, sasvim kako treba. Biti jedan od i biti jedno sa. Sinoć je bio jedan veliki zagrljaj i pokazatelj da nismo izgubili, niti zaboravili da plešemo.

HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA MUŽA! Topalkova ćerka otvorila porodični album svog supruga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading