KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! Evo ko je novi dečko Krstinje Matanović, nakon razvoda pevačica je sreću pronašla kraj njega (FOTO)
Foto: Alo/Promo

Nakon iznenađenja koje joj je novi dečko priredio, Krstinja je pokazala partnera kojeg je mesecima unazad vešto krila od javnosti.

Podgoričanin po imenu Radovan osvojio je srce lepe pevačice, a njegovu fotografiju ne pokazuje često javnosti, iako joj je upravo on vratio veru u ljubav. Ona je sada detaljno obrazložila svoje razloge, odgovorivši i na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen.

-Smatram da je život udvoje nešto najlepše kada živiš sa pravom osobom i ponovo bih se udala, to je sigurno. Nisam od onih koji su izgubili veru u brak jer me sadašnji pratner upravo uverava u suprotno. A mislila sam da se nikada više neću zaljubiti - rekla je Krstinja.

Pevačica je pojasnila kako se osećala u trenucima nakon razvoda.

-Mislila sam da meni niko ne može da ugodi i da je problem u meni. I da sam ja kriva zapravo, a nisam bila kriva ništa - priznala je Krstinja i ispričala šta je presudilo da promeni svoja uverenja.

-Pomogla mi je da to shvatim činjenica da sam godinama živela u odnosu gde je sve bilo da ne kažem na meni, ali nisam uopšte osećala da sam žena. Svaka žena voli pažnju, voli da je žena u pravom smislu te reči. Sadašnji partner mi je zaista dokazao da sam žena, voljena, mažena i pažena, i vratio mi je veru u ljubav - ispričala je Krstinja.

Pevačica je objasnila i zbog čega ne želi da javno eksponira partnera.

- Iskreno mislim da nešto ipak treba sačuvati i za sebe. Postoji ljudi koji mogu da se nose sa tim, ali i oni koji ne žele da se slikaju i budu javno eksponirani poput mog partnera i ja to poštujem - objasnila je Krstinja za Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading