Vojislav Bajić
Foto: Alo/Alo!

Modni dizajner Darko Kostić juče je hitno primljen u Urgentni centar, nakon što ga je navodno pretukao devetnaestogodišnjak, koji tvdi da ga je on držao pod prisilom u stanu i nije mu dozvoljavao da izađe, a on je nakon tri sata pušten na kućno lečenje, a sada se povodom celukupnog događaja oglasio i Vojislav Bajić, koji je pre par godine kreatora optužio za napastvovanje i seksualno uznemiravanje.

Vojislav Bajić

Alo!

 

Podsećanja radi, Bajić se tada s Kostićem spojio preko popularne mreže koja služi za upoznavanje, ali kako je on tada tvrdio, nije mogao ni da nasluti da se upravo dopisuje s njim, nakon čega ga je modni dizajner pozvao u svoj stan. Nakon što je ugledao Darkovo lice i prepoznao ga, on je hteo da ode, međutim ga je on ubedio da ostane, da bi se nakon toga upustili u intimni čin, da bi Kostić navodno tokom istog skinuo kondom bez njegove dozvole i bio popriličnom grub. 

Vojislav Bajić se sada nakon par godina od nemilog događaja ekskluzivno oglasio za Alo! i otkrio kako je reagovao kada je pročitao vest da je modni kreator napadnut, te da li su mu se tada probudila neka osećanja.

- U jeku velike borbe protiv nasilja, fizičlog, psihičkog, internet i onog medijskog vreme je da se osvrnemo i na nasilje koje se dešava među samim pripadnicima LGBT. Kao neko ko je prošao javnu golgotu zbog problema sa Darka Kostića imam potrebu da stanem u zaštitu svih onih koji su prošli isto od strane dotičnog. Na mene su bacali stene, ne kamenje. Kao žrtva seksualnog nasilja prošao sam sve dodatne oblike nasilja psihičkog, internet itd. zbog čega sam bio primoran da napustim zemlju. - prisetio se Bajić pakla kroz koji je prošao tokom stravičnog događaja, te pružio javno podršku dečku kojeg je Kostić navodno napastvovao, a tom prilikom dodao da Darku želi moralno čiščenje:

Darko Kostić

Foto: Ataimages

 

- Tada mi je bilo teško, danas razmišljam drugačije. Čemu mi smrtnici da se nadamo kada je rulja u besu i neznanju i Hrista razapela na krst? Zamislite koliko je tu bilo ljudi koji su doživeli nasilje od strane Kostića, a koji nisu imali hrabrosti da prijave da ne dožive linč kao ja?  Modni kreator svetlost belog dana ne bi trebao da vidi, a on sedi kući posle toliko stravičnih dela sa nanogicom, bez kontrole, pravi žurke i dalje uzima supstance koje ga projektuju u druge dimenzije i daju potpuno drugu percepciju stvarnosti! Mnogi će reći: „ ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se obije!“ Volimo mi Srbi da budemo iznad samog Boga i da osudimo pre nego što pokušamo da razumemo! Ovom dečku zelim brz oporavak, psihički, i da svoj zivot nastavi hrabro napred. Kostiću zelim mentalnu i duševnu katarzu koja je moguća samo kroz adekvatno delovanje institucija ove države. - zaključio je on za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading