Adriana Kadar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Adriana Kadar Džehverović primljena je u bolnicu nakon kontrakcija koje je dobila, svi željno iščekuju dolazak Dorotee na svet, a najbliži, kao i javnost, prate situaciju iz minita u minut i nestrpljivo očekuju porođaj!

Adriani su podrđku pružili svi, Teodora se oglasila na Instagramu i izrazila koliko je uzbuđena, a sada se oglasio i njen brat Sava i otkrio šta se dešava u ovim, njima najbitnijim trenucima u životu!

Naime, on je okačio video snimak na svoj Instagram stori, gde je snimio  nasmejanu Adrianu u bolničkoj odeći, i otkrio kada se očekuje porođaj.

-Sve je za sada u najboljem redu. Adriana ide na dalje preglede i polako se sprema za porođaj. Nadamo se da će sve proći dobro i da ćemo u narednih 12 sati dočekati Doroteu. Adriana je hrabra i svi smo uz nju. Ja moram da je napustim i biću pozvan kada bude bila spremna za porođaj. Uglavnom, analize su čiste i tata će biti uz njih dve. Samo me ovo iščekivanje ubija, ne znam koliko ću kafa do kraja dana popiti- napisao je Sava.

Da se porođaj bliži, svedoči ponovno Savino oglašavanje!

Naime, on se opet oglasio na svom Instagram profilu uz njihov zajednički selfi, gde Adriana leži u krevetu i iščekuje porođaj svakog trenutka. Suprug joj se tom prilikom obratio emotivnim rečima:

-Sve je okej, zajedno smo- napisao je Sava.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading