ULAZIM U RIJALITI DA ZARADIM ZA HLEB I LEKOVE! Potresna ispovst Rade Vasić tera suze na oči, sa knedlom u grlu progovorila o nemaštini
Pintscreen

Rada Vasić otvorila je dušu za hrvatske medije o teškom finansijskom stanju i otkrila da ulazi u novi rijaliti kako bi zaradila za hleb i lečenje njenog supruga Radeta.

-I ovako i onako sam. Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi. Bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju. Moramo ih kupovati. Treba nam ekstra hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta. Oboje moramo na strogu dijetu, a to je sve skuplje od hrane na koju smo navikli- govori Rada Vasić.

Zbog teškog finansijskog stanja, Rada kaže da ulazi u novi rijaliti šou u trajanju od tri meseca. Svesna je, kako kaže, da prodaje svoju privatnost da zaradi za hleb.

-To će biti nešto kao Veliki brat. Ne mogu previše otkrivati. Narod me plaća. Nije mi ovo prva televizija. Volim pričati i deliti. Rade se uvek oseća malaksalo nakon dijalize pa će na njega, dok ću biti u rijalitiju, paziti Ivana i Ana. Moram izdržati. Treba nam pomoć. Jaka sam. Ne dam na sebe. Volim pričati i deliti. Gledam da pobedim rak, a ne on mene - govori Rada.

U poslednjem rijalitiju Rada je provela mesec i po. Nagledala se svega.

-Nije mi bilo neugodno i nisam se povukla dok su imali se*s. Bilo mi je lepo gledati se*s. Mladi su i treba da imaju. Mene je cela kuća volela. Obožavali su me. Znaju sve emisije u kojima sam bila. Nikakvih svađa ni s kim nisam imala. To mi sve deca mogu biti - kaže Rada

Ranije je govorila da su ona i muž finansijski pomogli Ani i Ivani kod promene pola u Nemačkoj, upravo zbog toga mnogi komentarišu kako bi se ćerke trebale odužiti roditeljima, odnosno, pomoći im finansijski.

-Čitam komentare i slažem se s njima, ali u Njemačkoj jedna plata ne može biti dovoljna za jednu osobu, a ne za oba roditelja. Tamo je preskupo. Trebaju im auti. Košta gorivo, osiguranje, struja, voda, đubre, stan- nabraja Rada.

Kaže da su im dali sve što su imali. Rada je svaki dan bila sa njima u bolnici.

-To su moja deca. Razumem da ima bolesne dece, ali moja su ovako rođena. U trećem mesecu trudnoće preokrenuli su se na ženske hormone. Nisam znala za to kad sam ih rodila u Nemačkoj. Ko je kriv? Moj muž ili ja? Ne znam vam reći. Ja sam ih rodila. Mi smo ih napravili iz ljubavi, ali odakle znam šta će ispasti na kraju. Nisu deca kriva. To su hormoni u pitanju - rekla je Rada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading