LJUBOMORA JE JEDNA RUŠILAČKA ENERGIJA! Mia Borisavljević otkrila kako funkcioniše u braku, pa priznala čega se najviše plaši!
Foto: Printscreen/instagram

Popularana pop-folk pevačica Mia Borisavljević i njen suprug pevač Bojan Grujić važe za jedan od skaldnijih parova na estradnoj sceni pa je ovom prilikom progovorila za medije o sveme što jedan brak nosi:

-Ja ne volim da živim u negativnoj energiji i ne bih volela da me ništa koči ili bilo kakav nezdrav odnos da me sputava ka životnim ciljevima. Ljubomora je jedan rušilačka enrgija koja nije nikom ništa dobro donela- rekla je pevačica za Kurir.

Otkrila je kako provodi svoje slobodno vreme sa emotivnim partnerom:

-Ja se uvek trudim da nas dvoje što više vremena provodimo zajedno. Da otputujemo van Beograda na neko lepše mesto. Bojan je više tip koji voli uvek da me pita i konsultuje se, dok ja više na svoje ruku volim da iznenadim.

Neizbežno pitanje za svaku majku je i čin roditeljstva koji za pevačicu ima posebnu težinu:

-Ja sam strožiji roditelj jer je on ipak muškarac i ima strah da vikne, ipak je majka, majka i to ne može da se poredi. Koliko god da je žena nervozna i kada podvikne to je blaže nego kada to uradi muškarac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading