OVO JE ŽENA DEKIJA PANTELIĆA Nigde se ne pojavljuje, ne voli da se eksponira, bila mu najveći oslonac tokom borbe sa bolešću! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nakon što je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika Deki Pantelić sve je učinio kako bi ozdravio i zdrav se vratio porodici. Mesecima se lečio u inostranstvu gde je i operisan, prošao najgore fizičke i psihičke lomove i na svu sreću iz svega izašao još jači. Decenija je prošla od nemilog događaja i Pantelić ponosno ističe da se oseća odlično, uz malu napomenu da ništa ne bi bilo isto da nema Mione. 

OVO JE ŽENA DEKIJA PANTELIĆA Nigde se ne pojavljuje, ne voli da se eksponira, bila mu najveći oslonac tokom borbe sa bolešću! (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Supruga Dekija Pantelića, sa kojom on ima dvoje mališana Vukašina i Lanu, i u dobru i u zlu je kraj omiljenog voditelja. Veliki oslonac mu je bila u momentu saznanja da mu predstoji velika borba, isto tako zajedničkim snagama prihvatili su dijagnozu da im deca imaju dijabetes i sa tim uspešno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište kada je u martu odlučio da se povuče sa malih ekrana.

Naime, on je u martu hitno operisan zbog pucanja slepog creva, zbog čega je odlučio da karijeru za sada nastavi iza kamera.

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje 'polovan'. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić na "Instagramu koji se od tada nije pojavljivao u javnosti.

Po prvi put nakon izlaska iz bolnice ruku pod ruku sa suprugom on je nedavno prošetao crvenim tepihom mts dvorane, povodom premijere jednog ostvarenja, a umesto na njega akcenat od strane medija i ostalih prisutnih bačen je na Mionu. Svi su komentarisali koliko je lepa, mada malo umorna, dok je istovremeno izanaliziran i njen stajling. Smerna, dostojanstvena, jednostavna, a opet unikatna samo su neke od pohvala koje je supruga Dekija Pantelića dobila s razlogom.

TARA SIMOV SE TAJNO UDAJE? Starleta napravila luksuzno slavlje povodom rođendana, a evo šta ju je odalo! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading