Romana Panić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Romana Panić neprestano pravi žurke u stanu u beogradskom naselju Voždovac i uznemirava komšiluk, policija joj nekoliko puta nedeljno dolazi na vrata. Pevačica trenutno živi u Ulici Vojvode Vlahovića, a kako su susedi prvo mirnim putem probali da reše problem i to nije urodilo plodom, bili su primorani da zovu nadležne organe.

Romana Panić

Foto: ATA Images

 

- Romana je inače fina i uvek se javi kad prođe, komšije su doskoro pričale sve najbolje o njoj, ali se to promenio u poslednjih šest meseci. Počela je da pravi žurke non-stop, u početku smo mislili da nešto veliko slavi, pa ajde, istolerisaće se noć, dve. Međutim, haos je posle počeo bar dva-tri puta nedeljno! Romana zove mnogo ljudi, dođe preko 20 njih, zauzmu sve parkinge i sede do kasno u noć. Stanari se žale, prvo smo zvonili na vrata i uvek nam kaže da će da se stišaju, ali ništa od toga - priča pevačicin komšija za Republiku, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

Kako je dalje otkrio, komšiluk je trpeo takvo pevačicino ponašanje nedelju dana, a kad su videli kakvo bahaćenje je u pitanju, shvatili su da imaju ozbiljan problem.

- Nismo neke komšije koje se žale na svaku sitnicu, nisu problem slavlja kad se najave ranije, ali ovo je bezobrazluk. Okupe se i piju, pojačavaju muziku do daske i s terase ispred zgrade bacaju svašta! Da ne govorimo o psovkama! Mi pozovemo policiju, oni dođu, ali je problem u tome što vide patrolu s prozora, pa se primire i onda kad policija dođe, samo kažu da će da smanje muziku. Nema dokaza da prave haos iako stanari non-stop zovu policiju - kaže sagovornik i dodaje:


- Ne znam šta je rešenje! Policiju zove nekolicina nas koji smo najbliže stanu, a u drugim delovima zgrade žive mlađi. Njima ne smeta buka, ali nama starijima, kojima je potreban odmor, narušen je mir. Apelujemo, evo, i preko novina da se Romana malo skrasi! Svakako ćemo da nastavimo da zovemo policiju jer je ovo velika bahatost.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading