Aleksandra Subotić i Romana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Aleksandra Subotić na svom Instagramu podelila je fotografiju sa lekom, kako bi ga izreklamirala kao preparat za mršavljanje, i time zgrozila javnost.

Sada ju je zbog toga žestoko isprozivala pevačica Romana Panić, koja se od svoje 15. godine bori sa dijabetesom.

- To je apsolutno hohštaplerski. To je zloupotreba. Po mom mišljenju to nije normalno. Nije zdravo, pre svega. To je zapravo jedna vrsta insulina. Imam jednu prijateljicu koja je to koristila i kada mi je rekla da od toga nema apetit, rekla sam joj da hitno prestane sa tim - rekla je Romana i dodala:

- Živimo u svetu gde bi ljudi dali sav novac samo da dobro izgledaju bez obzira na posledice. Smatram da je to jako pogrešno, to ne bi smelo da se radi. Pogotovo da tako nešto reklamira neka rijaliti ličnost. To je i problem što na društvenim mrežama izlazi sve zlo koje nam dolazi iz Amerike. Ja sam, naravno, protivnik svega toga. Smatram da u svrhu izgleda ne treba uzimati stvari koje su štetne po zdravlje.

Nakon njne izjave, Subotička se oglasila na svom Instagramu, gde je pokušala da se "opere" od reklamiranja leka koji je predstavila kao lek za mršavljenje.

- Ova žena koja je bila u zatvoru zbog pljačkanja bankomata kaže da sam ja hoštapler? Hm? Pa ko zna koje si ti porodice u srno zavila i da li im je novac trebao za lečenje dece, kupovinu stana ili za šta su ga skupljali? Da li si ti tada razmišljala o tome? Ne! Pa nemoj ni sada. Aleksandra Subotić ne reklamira lek za mršavljenje!To je laž! - napisala je starleta.

Inače, u prilog tome da je Aleksandra ipak reklamirala lek, postoje fotografije na kojima drži tablete i priča kako se uz pomoć njih gube kilogrami.

- Kao što možete videti u mojoj ruci se trenutno nalazi lek koji je postao nadaleko čuven kao tajna Kim Kardašijan uz pomoć koje je za tri nedelje izgubila sedam kilograma i ušla u čuvenu haljinu Merilin Monro. Ovo je holivudska tajna za dobar izgled. Svi mršave abnormalno od ovog leka i ja sam rešila da ga isprobam u svom slučaju. Tako da vam moja dalja iskustva u vezi sa njim delim sa vama - govorila je Aleksandra u martu 2023. godine, što je naišlo na velike osude javnosti.

"ALBANCI SU UNIŠTILI SPOMENIK MOJE MAJKE" Porodica Slađe Delibašić živi u Kosovskoj Mitrovici, a sada je pevačica otkrila sve o torturi Srba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading