Sindi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Modelsice su važile za najjače "ribe" devedesetih, a i danas su baš dobro. Neke su se udale za milijardere, a jedna je sve mlađa i mlađa.

Prva, upečatljiva postavka čuvenih “Modelsica” koju su postavile Ivana Stamenković Sindi, Ivana Berendika Jermoluk, Marijana Karanović Mimi i Aleksandra Sandra Nikolić ostavile su dubok trag na medijskoj sceni.

Iako nisu sve u Srbiji, jedna jeste. Sindi je ostala u zemlji i svakodnevno pleni svojim vrelim izgledom. Ona na Instagramu postavlja vruće fotke koje izazivaju pažnju javnosti, a o njenom izvajanom telu ne prestaje da se bruji.

Pevačica u petoj deceniji izgleda kao prava boginja lepote, a novim fotkama zapalila je sve.

Ona je sada bila na jednom festivalu i nosila je jak zanimljive farmerke sa prorezima. Na sebi je imala i teksas top koji je jedva držao bujne grudi. Ono što su svi komentarisali je njen stomak koji je kao izvaja i bez trunke "sala".

Ocrtali su se čak i trbušnjaci.

Ona je objavila par fotografija i oduševila pratioce koji nisu prestajali da joj pišu komplimente.

Podsetimo, Sindi je nekada radila manje revije i spotove. Bila ju u Bajaginom spotu, spotu popularnog repera Grua za pesmu “Biću tu”, Cecinom spotu “Neodoljiv neumoljiv”, ali i u spotu grupe Divlji Kesten za pesmu “Ko će suze da ti briše”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading