Saša iz emisije "Paklena kuhinja"
Foto: Alo/Printscreen

Upoznali smo ga u emisiji "Paklena kuhinja" u kojoj je, poput slavnog Gordona Remzija ulazio u sukobe sa kuvarima restorana, da bi potom transformisao kuhinju i pomogao vlasnicima da im posao postane profitabilniji, a budući da se u javnosti već neko vreme ne pojavljuje, posebno nakon porodične drame kroz koju je prošao, mnogi se pitaju gde je, šta radi, ali i to koliko se izgled Saše Mišića nakon svega promenio.

Saša iz emisije

Printscreen

 

Naime, nedugo nakon snimanja jedne od najpopilarnijih emisija tog tipa, Mišić je dospeo u centar pažnje, a razlog je njegova ispovest u kojoj je do detalja ispričao svoje porodičnu situaciju i šta ga je te 2011. godine snašlo.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - rekao je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je pored kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu, prenosi Story.

Kako je još istakao svojevremeno, verovao je da će se sa suprugom ppomiriti, te da će se ona vratiti u njihovo porodično gnezdo, međutim tri godine kasnije usledio je obrt, Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dodeljeno je njihovoj majci Katarini Grujning.

Zahtevajući da mu se deca vrate, Mišića je organizovao protest ispred "Vaznesenjske crkve" u čemu ga je podržalo nekoliko stotina građana, međutim javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda, a ono što je poznato jeste da se u međuvremenu ostvario još čak pet puta u ulozi oca sa  anonimnom izabranicom. 

Budući da se pakleni kuvar nakon pauze ipak vratio na male ekrane i na televiziji "Balkan trip" ponovo ima svoju emisjiu "Turist ekspert", jasno je da od svoje ljubavi prema kulinarstvu nije odustao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading