SELJAKALE SMO SE KAO PODSTANARI Gordana Bjelica prvi put o nepriznatom ocu svoje ćerke, Miroslavu Lazanskom: Patila je zbog nedostatka očinske figure
Printscreen

Poznata serija "Srećni ljudi" proslavila je glumicu Gordanu Bjelicu, koja je tumačila ulogu lepe Bebe, Poparine sekretarice, a nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", gde je glumila prostitutku, "Gore-dole", gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu", gde je tumačila Leninu majku.

Gordana Bjelica je o vezi sa pokojnim Miroslavom Lazanskim govorila pre nekoliko godina, ali ni ona ni njena ćerka Teodora nikada nisu potvrdile da je baš on Teodorin otac.

Poznato je da Gordana piše knjige, a na pitanje zašto je odabrala da o svemu drugome pišete osim o ćerki Teodori i njenom ocu, odgovorila je sledeće:

- To vi mislite. Ono što izgleda da nije spomenuto to se najviše voli. I zato i nije eskplicitno spomenuto.

Svojevremeno, kada je bilo priče o tome da je Teodorin otac Miroslav Lazanski, Gordana je rekla:

- Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on - istakla je Gordana, pa otkrila kako se nosila sa ulogom samohrane majke.

- Fatalistički jer rodbine nije bilo ni na vidiku. Pamtim vreme bombardovanja, sve vreme smo bile u stanu. Legnemo u krevet, uspavam Teodoru, pa ja šetam po kući ali blizu nje da mogu, ukoliko se nešto dogodi, da se bacim na nju. Što se i desilo, tri puta. To je bilo vreme čekanja po redovima za namirnice. Na svu sreću, Teodora se ne seća ama baš ničega - otkrila je Gordana, pa priznala koliko je ponosna na ćerku.

- Pored mog ličnog stana, koji mi je oduzet, dosta smo se seljakale kao podstanari. Desilo se da me je jednom na stepenicama zaustavila komšinica i za Teodoru pitala čije je ono divno dete koje se svima lepo javi i pridrži vrata. Punih usta sam rekla: “Moje” i tada sam bila najponosnija. Na nju i na sebe. Smatrala sam da je najvažnije da joj prenesem ljubav kada već nisam mogla da izbegnem da pati zbog nedostatka druge figure. Srećna sam što ima drugove i drugarice još iz osnovne škole, što je svoja, želi svima da pomogne, što se bori sama. Nisam želela da se bavi glumom, ali njen talenat je očigledan, kao i ljubav i posvećenost.

- Zahvalna sam Bogu na svemu što sam uradila, ništa ne bih menjala i to je odličan osećaj. Ne zato što je sve bilo prekrasno već zato što je donelo raznolikost kroz koju rastete kao čovek- kaže ona za "Story".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading