OBJAVLJENA JEDINA FOTKA LJUBAVNICE VIDOJA RISTOVIĆA Na njenim rukama je preminuo, od tada joj se gubi svaki trag (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Prošlo je nešto više od godinu dana od kada je preminuo poznati istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović. O noći kada je izgubio život pisalo se mnogo, a pre svega navodilo se da je poslednja osoba koja ga je živog videla bila ljubavnica Vidoja Ristovića.

Trinaest meseci trebalo je Nikolini da progovori o svemu što se dešavalo od trenutka kada je saznala da je njen suprug preminuo, piše Story.

OBJAVLJENA JEDINA FOTKA LJUBAVNICE VIDOJA RISTOVIĆA Na njenim rukama je preminuo, od tada joj se gubi svaki trag (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto… rekla je: ‘Vido je umro’, a ja sam rekla: ‘Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?’ Naprosto to neko vreme nisam procesuirala… – ispričala je voditeljki Tatjani Jurić u „Skip Or Beep“ i dodala:

Kako su prošle godine mediji pisali, Vidoje Ristović preminuo je tokom masaže, a tada se šuškalo da je maserka pored koje je umro zapravo njegova ljubavnica. Ove napise potvrdila je delimično i voditeljka:

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža… Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca – rekla je Nikolina i dodala:

– Pa manje više sve što je napisano je istina – priznala je Pišek.

– Bili ste verni jedno drugome – nastavila je voditeljka podkasta.

– Pa ja jesam - kratko i jasno je rekla Nikolina.

Ljubavnica Vidoja Ristovića nikada za medije nije govorila o svemu što se kobne noći dogodilo. Sada je ipak u medije isplivala fotografija izvesne D. B. za koju se smatra da je bila poslednja osoba sa kojom je Vidoje proveo vreme, a mnogi tvrde da je ona sušta suprotnost Nikolini.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading